Close search

24Kitchen даде старт на „Домашни рецепти с Йоли“ в ефир, в интернет и през мобилните устройства

24Kitchen даде старт на „Домашни рецепти с Йоли“ в ефир, в интернет и през мобилните устройства 24Kitchen даде старт на „Домашни рецепти с Йоли“ в ефир, в интернет и през мобилните устройства Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Първата оригинална продукция на 24Kitchen, снимана в България - „Домашни рецепти с Йоли“, бе представена на 18 октомври пред медиите, на онлайн потребителите и чрез мобилна апликация.

Феновете на кулинарния канал ще могат да гледат по телевизията предаването на чаровната музикантка в събота, от 17 часа.

В уютна и непринудена атмосфера, в центъра на София, Йоланта Делибозова - Йоли посрещна гостите си с ароматни „ Хруски с домати и розмарин“. Същата рецепта зрителите ще видят и от екрана, но приготвена в Тетевенския балкан. 

Снимачният екип на Бон Нет ООД и продуцентите на 24Kitchen избраха за предаването реална къща вместо студио и отведоха Йоли и нейната страст към домашно приготвената храна в местните мандри, пазарчета и и зеленчукови градини. 

„Изключително благодарна съм на Фокс интернешънъл ченълс и 24Kitchen за свободата, която ми дадоха да избирам и приготвям това, което истински обичам“, сподели Йоли. 

Домашните рецепти, които чаровната музикантка ще предложи в 30 половинчасови предавания, комбинират идеи от цял свят с най-доброто от българската традиция и вкуса на собственото й семейство. 

Предложенията й могат да станат бързо част от всяко домашно меню с изключително лесното и функционално мобилно приложение 24Kitchen Рецепта на деня. 

Всеки ден потребителите му ще разполагат с нова рецепта, със списък за пазаруване на необходимите продукти и възможност бързо да споделят и препращат.

А ето и рецептата на Йоли за ароматни „ Хруски с домати и розмарин“: 

Продукти:

1 пакет фини точени кори
домати
лук
пресен розмарин
разтопено масло
сол

Начин на приготвяне:

1. Нарежете лука и доматите на тънки полумесеци.
2. Накъсайте листенцата на розмарина.
3. Отворете пакета кори за баница непосредствено преди да ги използвате. Намажете всяка точена кора с малко разтопено масло, след това я сгънете наполовина, по дължина. Намажете отново с малко разтопено масло и прегънете втори път, по дължина. Повторете действията, докато прегънете кората четири пъти и получите тънка дълга лента. Срежете всяка лента от кора на две.
4. Подредете лентите в голяма плоска тава, постлана с хартия за печене. Гарнирайте лентите с полумесеци лук, домат и пресни подправки. Накрая посолете. Печете хруските в предварително загрята фурна на 200 градуса за 8-10 минути, до златисто.

Получават се 20 броя, за около 30 минути

Съвет: Хруските могат да бъдат гарнирани със сирене, маслини, предварително задушени гъби или само със зелени подправки.

Снимки: Нина Тодорова

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност