Close search

“50 бързи рецепти” с шеф-готвач Ивелина Иванова

“50 бързи рецепти” с шеф-готвач Ивелина Иванова Всеки готвещ човек е изпадал в ситуация, в която времето е единственият липсващ продукт... Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всеки готвещ човек е изпадал в ситуация, в която времето е единственият липсващ продукт...

С годините се научаваме да се справяме с това, като обикновено прибягваме към добре отработени и по-прости рецепти. Но разнообразието в храната е изключително важно. 

В такива моменти на помощ ни идва книгата на Ивелина Иванова, шеф-готвач на списание “Меню” в момента е пред вас.

В нея ще намерите 50 различни рецепти за супи, предястия и основни ястия, които се разделени в четири части според състава на продуктите – постни и безмесни ястия, такива с месо и с риба и морски дарове. Общото между рецептите е, че всяка от тях може да се приготви само за 40 минути. За това ще ви помогнат и полезните съвети, които ще намерите в книгата.

Знаете ли, че ако готвите калмари повече от  необходимото време, те вместо да се разварят, стават жилави като гума. Добрата новина е, че ако продължите да ги варите, след около един час те отново ще са крехки и вкусни. Този, както и много други практически  кулинарни съвети ще намерите в новата  книга “50 бързи рецепти” с шеф-готвач Ивелина Иванова.

Всяка от рецептите е създадена и приготвена от шеф Иванова и е придружена от снимка, дело на Ирина Гутова, Николай Камбуров и Драгомир Матеев от фотографския екип на списание „Меню“.

Кулинарната книга „50 бързи рецепти“ от поредицата „Как да сготвим“ на Gourmet Publishing  ще намерите в книжарниците „Хеликон“ и онлайн. Добър апетит! (Корична цена 12 лв.)

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност