Close search

Адамово дърво помага при безплодие

Адамово дърво помага при безплодие Плодовете на Адамово дърво са полезни при безплодие и редица хормонални проблеми Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Плодовете на Адамово дърво са полезни при безплодие и редица хормонални проблеми чрез оказване на влияние върху хипофизната жлеза.

Адамовото дърво се използва за лечебни цели повече от 2000 години. То представлява красиво дърво или храст като се използват плодовете му за здравни проблеми. 

Считано е, че е едно от най-популярните полезни растения в Европа. Известно е с полезните си ефекти върху гинеколкогичните дисбаланси. Последните научни изследвания са показали невероятните свойства на полезното Адамово дърво за балансирането на хормоните отговарящи за фертилитета, макар че плодовете му не съдържат хормони.

Плодовете на ефективното срещу безплодие Адамово дърво е сред най-полезните билки познати за този здравословен проблем

Дървото е познато и с имената Вайтекс, Дърво-Принцеса, Дървото на Феникса, Императорско дърво.

То има подпомагащ и регулиращ ефект върху хипофизната жлеза, която изпраща сигнали към яйчниците и контролира бройките хормони, които те трябва да произведат.

Екстракт от плодовете на Адамово дърво се продава под формата на капки – 60-90 на ден и на таблетки по 900 – 1000 мг – толкова се взема на ден. Те трябва да се вземат по-продължително време и предимствата му могат да се почувстват след 6 месеца, а след първите 10 дни започва да работи.

Резултатите от най-новите изследвания са доказали ефективността на билката за регулиране на менструалния цикъл и на хормоните, върху стимулиращия хормон фоликуло, подобрява отделянето на лутеинизиращия хормон LH, действащ за увеличаването на прогестерона, понижава развитието на ендометриоза. Освен това тя помага да се продотврати спонтанен аборт и облекчава предменструалния синдром. За родилките помага да се подобри лактацията им и е забелязан добър ефект върху кожата при акне.

Адамово дърво действа бавно и е нужно повече време, за да се почувстват неговите ползи, пише още lechitel.net.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност