Close search

Barbie Cafe - мечти в розово за малки и големи

Barbie Cafe - мечти в розово за малки и големи Barbie Cafe - мечти в розово за малки и големи Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

В столицата на Тайван откриха необичайно кафене за деца и възрастни.

Компанията Mattel, известна по цял свят като производител на куклите Барби, реши да разшири дейността си. Вече всеки желаещ може да се потопи в розовия свят на най-известната кукла в света.

Дизайнът на кафенето не изненадва с нищо, в него са вплетени различни нюанси на розово, къдрици, коронки и кукленски обувки. Сервитьорките също спазват кукленския дрес код.
Интересна част от Barbie Cafe е менюто. Всички знаем, че Барби е момиче с перфектна фигура, затова към всяко ястие можете да видите броя на калориите му. Десертът-специалитет на заведението е прекрасна торта в центъра, на която е поставена кукла с рокля от сметана.

Кафенето, освен за деца, е предназначено и за всички, които като малки са мечтали за куклена къща.

Основната идея на Barbie Cafe е посетителите му да се насладят на сладолед, безалкохолни коктейли и десерти. Към заведението има и магазин, в който всеки желаещ може да се сдобие с различни Барби продукти.

Източник и снимка: woman.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност