Close search
Трябва да влезнете с вашия профил!

Белият чай се бори с рака и предпазва кожата от бръчки

Белият чай се бори с рака и предпазва кожата от бръчки Белият чай се бори с рака и предпазва кожата от бръчки Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Традиционно лечение, базирано на бял чай, понижава риска от рак и ревматоиден артрит и дори предпазва кожата от бръчки с напредването на възрастта, показват лабораторни тестове. 

Белият чай е познат от векове еликсир, който е забравен след настъпването на фармацевтичната епоха, но все пак е едно от най-силните естествени противовъзпалителни лекарства на света, твърдят изследователите от университета „Кингстън” в Лондон. 

Белият чай бил най-мощната от 21 билкови отвари, които изследователите тествали върху клетки от човешката кожа, за да открият кои билки са най-ефективни срещу ензимите и свободните радикали, които предизвикват различни възпаления, свързани с рака, сърдечните заболявания и артрита. 

Освен белият чай и две други билки – храстът хамелис (Hammelis) и розата – също показали добра ефективност. „Оказва се, че нещо толкова лесно като изпиването на чаша бял чай може да помогне да понижим риска от развитие на рак, ревматоиден артрит или забавя появата на бръчките”, твърди ръководителят на изследването Деклан Ноутън, пише zdrava.bg.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност