Close search

Броколите предпазват от рак и пречистват организма

Броколите предпазват от рак и пречистват организма Вместо екстремните диети и методи за пречистване на организма, учените съветват да използвате естествени продукти, каквито са кориандърът или магданозът. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Вместо екстремните диети и методи за пречистване на организма, учените съветват да използвате естествени продукти, каквито са кориандърът или магданозът.
Подправките могат да се сложат на всяко ястие и така да помогнат за пречистването на организма. Използването само на естествени сурови храни намалява неблагоприятните ефекти върху тялото. Вместо да давате парите си за бутилирани и консервирани сокове, чието качество е винаги под въпрос, използвайте прясно изцедени плодове. Не купувайте замразени зеленчуци, а консумирайте пресни, съветват още диетолози.
Чесънът е известен като естествен антибиотик и предпазва черния дроб. Броколите предпазват от рак, но също могат да бъдат използвани за пречистване на токсините. За тази цел е препоръчително също да се консумира ленено олио, авокадо и необработено маслиново масло.

Източник: media.framar.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност