Close search

"Булгар Двор" - пекарната, която ще ви върне в детството

"Булгар Двор" - пекарната, която ще ви върне в детството "Булгар Двор" - пекарната, която ще ви върне в детството Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

"Булгар Двор" не е обикновената квартална пекарна, а концепция за вкусна и качествена храна, приготвена с натурални продукти и с много любов.

Още от врата, на която прави впечатление седмичната програма за приготвяне на различни видове хляб, става ясно за голямото разнообразие, което ни очаква в пекарната.

Всяка сутрин в пекарната се приготвя ръчен хляб, точена баница, кифлички и много сладки изкушения.


Това е мястото, на което освен вкусна, храната е приготвена с истински и качествени продукти. Например баницата се прави със сирене, поръчвано от мандра. 


Всички приготвени вкусотийки са още с домашни яйца и масло, подбрани брашна и много въображение.

"Булгар Двор" прави крачка назад към познатия вкус от детството и крачка напред във възпитаването на нашите деца за природосъобразен начин на живот.


Пекарна "Булгар Двор" може да откриете на адрес гр.София, ул."Деян Белишки" блок 104, телефон 088 585 6564 между 08:00 и 20:00 часа. Вижте карта на адреса тук.

Вижте как може да си направите домашен "Хляб с тиквени семки" по рецепта от Пекарната тук и вкусен "Сладкиш с ябълки и канела" тук.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност