Close search

Business Lady Club и списание Business Lady стават на 2 години!

Business Lady Club и списание Business Lady стават на 2 години! Business Lady Club и списание Business Lady стават на 2 години! Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Утре, 25 юни, Business Lady Club и списание Business Lady ще празнуват своя рожден ден с коктейл-парти на басейна в MAXI Хотел София. За целта са поканени различни музикални изпълнители, предвидена е забавна шоу програма и неповторими по своя вид и вкус ястия и напитки.

Ще присъстват над 150 официални лица, членове на Business Lady Club, гости и приятели на списанието, партньорски клубове и организации, дипломати и представители на властта. Събитието ще включва официална част с водещ, шоу и музикална програма и неформални разговори с приятна музика и прекрасни блюда. По време на коктейла ще бъдат връчени и сертификати за членство на всички членове на Business Lady Club.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат Нов симфоничен оркестър, поп певицата Силвия Станоева, клуб по спортни танци „Амаранд-М”, атракционите на „Fire Soul” и още много приятни изненади и неповторими емоции.

Партито се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, уникалната българска козметика с охлюви Revive Snails Extract и изтънчените вина на винарска изба Катаржина Естейт. Медийни партньори на събитието са сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Медийна компания Xenium, Kulinaria.bg, Bulevard.bg, BGreklama.bg и Svejo.net.

Дата и час: 25 юни, 18.30 часа
Място: MAXI Хотел София
Облекло: неофициално
Куверт: 80 лева/цена на човек
Тел. за резервации: 0888 440 623, office@businesslady.eu

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност