Close search

"Черешката на тортата" - без известни лица

"Черешката на тортата" - без известни лица Готвачът Иван Манчев ще е единственото популярно лице в "Черешката на тортата". Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Готвачът Иван Манчев ще е единственото популярно лице в "Черешката на тортата" наесен - кулинарното предаване на Нова тв, чийто трети сезон предстои.
Този път продуцентите от "Паприка латино" няма да канят известни хора, а обявиха кастинг от 7 август за обикновени зрители, които могат да готвят. Затова променят и името на шоуто, което ще се казва "Черешката на тортата - ти си звездата". Запазват само участието и коментара на шефа Манчев.

"Черешката на тортата" е най-добре продаваният готварски формат на продуцентската компания. Освен в България тя работи още в Румъния, Унгария, Словакия, Сърбия, Словения и Коста Рика. Държи правата и на шоупрограмите "Х фактор" и "Гласът" (неизлъчван у нас).

През юни MTG - компанията, собственик на Нова тв, обяви, че е придобила 53% дял в "Паприка латино". Заради тази сделка на екрана на Нова тв може да се появи риалити шоуто "Сървайвър". Причината е, че "Паприка" развива свой производствен център за това предаване и за други приключенски програми в Коста Рика, както и щаб за нискобюджетни продукции в Сърбия.

Източник и снимка: 24chasa.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност