Close search

Ego Club & Restaurant – интериорен и кулинарен оазис в центъра на София

Ego Club & Restaurant – интериорен и кулинарен оазис в центъра на София Ego Club & Restaurant Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Първите три неща, които ще забележите с прекрачването на прага на Ego Club & Restaurant, са стилен интериор, ненатрапчива музика и уютна атмосфера. 

Обстановката е комфортна и изчистена. Това я прави изключително подходяща както за бизнес срещи, така и за частни партита и отбелязване на лични празници. 


Локацията е още един плюс - Ego Club & Restaurant се намира в самия център на София, като в същото време лятната градина ви отдалечава от шумотевицата на големия град и ви пренася в един далечен кулинарен оазис. 


Ако цялостната картина наистина се разбира от детайлите, то тук ще останете удивени от изпипването и на най-малката подробност, която гарантира вашия безупречен престой. 


От декорациите по масите, през любезното и професионално отношение на персонала, до тънкостите на гурме кухнята, всичко е прецизно намислено и поднесено с много внимание. 

Винената листа, специалитетите и десертите са еликсир и за най-претенциозния кулинарен познавач! 

Ако искате специална вечер с близките си, бизнес среща на чаша хубаво вино и прясна паста, ако търсите подходящо място в центъра на София за частно парти, то това е вашето място. Най-вътрешното от трите помещения се състои от само една маса, идеална за дискретна вечеря и важни разговори. 


Поглезете сетивата си още сега на адрес: гр. София, бул. Цар Освободител 12 или направете вашата резервация на телефон: +359 878 4444 74 /+359 2 980 89 89.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност