Close search

Как да обелим манго за секунди

Как да обелим манго за секунди Ето как можете да пропуснете бъркотията и да се справите с този вкусен и полезен плод за секунда photo-credit

Мангото е изключително много полезен плод. В него се съдържа повече каротин (провитамин А) отколкото в морковите, а всички знаят, че той влияе положително най-вече на зрението. Плодът има тонизиращо действие, освен това е антидепресант и има уникалното свойство да спира кръвотечението и предпазва от бръчки.

Когато искаме да го консумираме обаче не винаги е лесна задача до го обелим добре, защото след като отстраним част от кората, то става много хлъзгаво.  

Ето как можете да пропуснете бъркотията и да се справите с този вкусен и полезен плод за секунда.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK