Close search

Как да премахнем отровите от организма си?

Как да премахнем отровите от организма си? След дългата и студена зима, след честата употреба на лекарства, тестени храни, мляко и месо в организма ни бушува истинска „буря“ от различни микроорганизми. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

След дългата и студена зима, след честата употреба на лекарства, тестени храни, мляко и месо в организма ни бушува истинска „буря“ от различни микроорганизми.

В борбата с неканените гости, медиците препоръчват употребата на различни билкови чайове. Пийте всекидневно в продължение на десетина дни чай (по една-две чаши сутрин вместо кафе) от следните билки (поотделно): конопено семе, жълт кантарион, ленено семе и полски хвощ. След кратко време оплакванията – тежест и болки в стомаха, запек и др. ще изчезнат.

Преминете към вегетарианска диета без тестени изделия и консумирайте по-често овесени ядки, покълнали пшеничени зърна, сурови плодове и зеленчуци.

Народната медицина препоръчва и сок от чесън, разреден със сок от моркови - на една чаша пресен сок от моркови се слага една чаена лъжичка сок от чесън, е това е подходящо за дните в които ще си останете вкъщи и няма да ви се налага да излизате, но пък е много полезно.

Добре е (когато е възможно разбира се) да изяждате една скилидка чесън сутрин на гладно и по една скилидка – вечер, два часа след последното хранене. Това е ефикасен начин да изчистите организма от отровите и да поддържате кръвното си налягане в нормалните граници. За страдащите от чернодробни заболявания рецептите с чесън не са най-подходящите.

Всяка сутрин изпивайте на гладно по една чаена лъжичка мед и една чаена лъжичка пчелен прашец, разреден с чаша преварена вода.

Пречистването на лимфната система става чрез еднодневно въздържане от храна пият се един-два литра сок от портокали, лимони, грейпфрут, разредени с вода в съотношение 1:1. Полезно е в този период да отидете на сауна.

Източник: kebapche.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност