Close search

Какво да не правите, ако искате да си видите плочките това лято

Какво да не правите, ако искате да си видите плочките това лято Какво да не правите, ако искате да си видите плочките това лято! Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Навсякъде е пълно със съвети какво да правите, за да изгорите мазнините и да извадите на показ мускулите на корема. 

Съвети, понякога смислени и обосновани, понякога лишени от всякакъв смисъл и логика. Колегите от krasivitela.com, обърщат по-специално внимание на това какво да не правите, ако целите да се лишите бързо от някоя излишна мазнинка. Ето ги техните 5 НЕ:

1. Не гладувайте 

Така няма да отслабнете, нито ще стопите талията. Най- много да се сдобиете със стомашни проблеми, силно раздразнение и липса на желание за каквото и да било! 

Гладувайки, карате тялото да мине на икономичен режим и да складира всичко, в очакване на следващото нищожно хранене. 

Хранете се редовно, с правилните храни и на малки порции. Само така ще имате плосък корем със силно изразен релеф.

2. Не "чупете" кардио уредите, прекарвайки часове на тях

Най-добрят начин да изгорите мазнини е да комбинирате силова тренировка с последващо кардио. 

След силова тренировка продължавате да горите мазнини до 48 часа. С кардио горите само докато сте на уреда. И запомнете: Кардиото винаги накрая!

3. Не изхвърляйте тотално въглехидратите от храната си

Те са ви нужни, за да функционира правилно тялото ви за да имате сила за тренировки. Редуцирайте въглехидратиите до 10-20% от дневното си меню. 

Набавяйте си ги от пълнозърнести храни, ориз, картофи, киноа, сладък картоф, плодове. Включете ги в храненето си след тренировка, заедно с немазни месо или риба.

4. Забравете за стотиците коремни преси "до припадък"

Упражненията за корема НЕ горят мазнините на корема! Те оформят кремната мускулатура, но както всяко едно друго упражнение, горят мазнини по цялото тяло. А ако плочките ви са скрити под дебел слой мазнина, никога няма да си ги видите, докато не проумеете едно: Правилното хранене е в основата на изчистения корем! Тренировките на цялото тяло горят мазнини навсякъде!

5. Не подценявайте водата

Водата е изключително важна за усвояването на веществата, поддържането на добър метаболизъм и за изхвърлянето на токсини от организма. Пийте поне 2-3 литра вода дневно!

Снимки: flickr.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност