Close search

Когато стилът и вкусът са в синхрон - ресторант "МАРМО"

Когато стилът и вкусът са в синхрон - ресторант "МАРМО" Когато стилът и вкусът са в синхрон - ресторант "МАРМО" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Впечатляващият интериор, релаксиращата музика и уютната атмосфера на ресторант „Мармо“ грабват още от вратата...

Обстановката е едновременно изискана, модерна и комфортна – тук може да се почувствате удобно и заобиколени от малки красиви детайли, които засилват усещането за съвършенство. Всичко – от мебелите до цветята, е внимателно подбрано, за да се почувствате специални.

Но голямата гама от разнообразни и изкушаващи ястия е нещото, което ще ви накара да се връщате отново и отново. Прецизно приготвените вкусотии, от едни от най-добрите майстор - готвачи в страната завладяват и най-изтънчения вкус.

Истинско празненство за небцето са както пресните и сочни меса, свежите салати, неустоимите десерти, така и стилно подбраната винена листа. Голямото разнообразие от морски дарове и паста удовлетворяват и най-претенциозния посетител.

Ресторант„Мармо“ е мястото, на което може да направите бизнес среща на чаша ароматно кафе или отлежало вино. Освен това, заведението е много подходящо и за семейно тържество или фирмено парти, като доброто обслужване е гарантирано от наистина любезния персонал.

Ако искате да поглезите близките си с превъзходна храна и интересен интериор, „Мармо” е най-подходящото място!

Започнете своята кулинарна разходка още сега на адрес: гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 218 A или направете вашата резервация на телефон: 0888 27 62 76.

Снимки: Нина Тодорова, Kulinaria.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност