Close search

Лео готви в Мола

Лео готви в Мола Три поредни петъка риалити звездата Лео Бианки, който се изявява още като готвач и певец, приготвя вкусна паста за посетителите на Paradise Center в София Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Три поредни петъка риалити звездата Лео Бианки, който се изявява още като готвач и певец, приготвя вкусна паста за посетителите на Paradise Center в София. 

Последният път той изненада всички с паста от брашно от лимец. На ниво -1 от 18:30 Лео обещава да е кулминацията на кулинарните му способности и пази всички рецепти в тайна. 

Освен вкусна храна, посетителите на търговския център ще имат уникалния шанс да се сдобият с дизайнерски тиган от специалната серия Platino на фирмата производител. 

Единственото, което трябва да направи всеки е да се регистрира на място или във Facebook за участие.

Събитието се организира от TVS Europe - световен и европейски лидер в областта на производството на алуминиеви съдове. Компанията е с близо 50-годишна история и произвежда над 100 000 000 висококачествени тигана на ден. Годишният й оборот надвишава 55 милиона евро и организира износ за над 65 страни по света. 

TVS в сътрудничество с швейцарска компания е разработила първото произведено в Европа керамично покритие и освен това работи изключително с отговорност към околната среда като разчита само на eco-friendly технологии.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност