Close search

Матю Макконъхи мечтае за мазен хамбургер

Матю Макконъхи мечтае за мазен хамбургер Актьорът отслабна драстично заради роля, но си обеща обилно похапване след края на снимките Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Актьорът отслабна драстично заради роля, но си обеща обилно похапване след края на снимките

През лятото го гледахме в "Професия: Стриптийзьор" на Стивън Содърбърг, където тялото му преливаше от мускули.

За да играе болен от СПИН във The Dallas Buyer's Club, му се наложи да свали близо 20 килограма и - както е видно още на горната снимка от средата на август, - явно се е справил със задачата.

Сега му предстои да се върне отново към идеалното си тегло. В интервю звездата споделя, че ще отпразнува края на снимачния процес със сочен, мазен бургер по собствена рецепта:

"Ще взема телешка кайма с 30% мазнини за чийзбургер около 200-250 г с три вида сирене. Ще си го приготвя сам и ще направя така, че само готвенето да ми отнеме около три часа."

Хлебчетата, препечени на грил, ще намажа с масло и от двете страни. Върху най-горното ще разтопя кашкавала, ще сложа и майонеза. Ще добавя тънко нарязани резенчета кисели краставички и мариновани люти чушлета плюс нарязан на кубчета кромид лук, леко запечен на грил, но да остане хрупкав."

Макконъхи обаче е наясно, че след такова гладуване ще му е ужасно трудно да изяде наведнъж цялото това нещо. Нищо не му пречи все пак да си помечтае!

За още новини от шоубизнеса посетете bulevard.bg.

Източник и снимка: bulevard.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност