Close search

Отслабнете с 6 кг за 7 дни с шоколад

Отслабнете с 6 кг за 7 дни с шоколад Диетата с шоколад е не само вкусна, но и полезна. С шоколадовата диета за 5-7 дни можете да отслабнете за 3-6 кг. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Диетата с шоколад е не само вкусна, но и полезна. С шоколадовата диета за 5-7 дни можете да отслабнете за 3-6 кг.

Какво включва диетата с шоколад
Кофеинът стимулира кръвообращението и циркулацията на кръвта и лимфата, предотвратява появата на отоци. В допълнение, той е една от най-ефективните съставки в борбата срещу наднорменото тегло и целулит: въздействието на кофеина активира разпределението на мазнините, а кожата възвръща своята твърдост.
Какаото на зърна е с около 55% съдържание на масло, което е с кафяв цвят и шоколадов вкус . Какаовото масло е богато на витамин Е. Той се състои от незаменими мастни киселини, които възстановяват клетъчните мембрани, насърчават задържането на влага в кожата.
Какаото е единственият продукт от растителен произход, който дава силна енергия и оказва благоприятен ефект върху човешкото тяло.

Класическа диета с шоколад

Диетично меню с шоколад в продължение на 7 дни
* Закуска: 30 грама тъмен шоколад (без стафиди, ядки и др.) и чаша неподсладено кафе.
* Обяд: 30 грама тъмен шоколад и чаша кафе.
* Вечеря: 30 грама тъмен шоколад и кафе.

Разтоварващ ден с шоколад. Диетично меню с шоколад за 1 ден

* За закуска 30 грама шоколад и чаша черно кафе.
* За обяд и 30 грама шоколад и кафе (неподсладено).
* Вечеря - същите 30 грама шоколад и кафе.

Предимства на Диетата с шоколад:

Шоколадовата диета дава бързи резултати в кратък период от време. Диетата с шоколад ще помогне бързо да влезете във форма за определено събитие. Може много бързо отслабнете преди пътуване и екскурзия.

Друг плюс за любителите на тази диета е да оценят сладостта от школада - изключително трудно е да се устои на парче бонбонq или шоколад, които например Диета с ориз напълно забранява в продължение на 7 дни.

Шоколадът е един от най-добрите „организатори“ на мозъка.

Недостатъци на Диетата с шоколад
Основният недостатък на шоколадовата диета - голям брой противопоказания - преди началото на тази диета, трябва да се консултирате с доктор, или да спазвате диетата под лекарско наблюдение.
Вторият минус на Шоколадовата диета се дължи на факта, че тя не нормализира обмяната на веществата.
Диетата с шоколад не може да се следва при диабет, болести на стомаха, черния дроб и панкреаса. Шоколадът може да се отрази зле на черния дроб, така че ако е възможно, преди да изберете диета, консултирайте се с вашия лекар! Не забравяйте, че кафето повишава кръвното налягане!

Източник: otslabvam.info

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност