Close search

Правилното хранене е предпоставка за страхотен секс

Правилното хранене е предпоставка за страхотен секс Правилното хранене е предпоставка за страхотен секс Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

При засечки в секса, обикновено реакциите ни се свеждат до философското "Какво да направя? Хайде, не съм момче вече...". И така, тези "немомчета", които са твърдо убедени, че качеството на секса се влошава с напредването на възрастта, може просто да не четат по-нататък. На останалите, нестареещи душевно и изобщо всякак ветерани, ще обясним как храната въздейства върху мъжкото им достойнство.

Между другото, през нощта трябва да се спи. Разпространеното схващане, че вечерта е време за любов, съвсем не е вярно (още повече, ако сте преминали 35 години). Работата е там, че по време на сън, от 0:00 до 3:00 часа, организмът произвежда т. нар. хормон на растежа, който отговаря за възстановителните функции, в т. ч. възпрепятства преждевременното стареене и износването. Ако в този интервал вие не получавате веществото, значи няма да го получите никога. Така че, ако искате да се задържите по-дълго време върху седлото като "смел каубой", отложете сексуалните си маратони за сутринта или за почивните дни.

Как за три дни да се впишете в редиците на сексуалните гиганти?

Ако сексът отдавна е преминал на по-ниско стъпало, то не може да оправите нещата за 2 часа, но за няколко дни е напълно възможно да се изкачите от средните позиции до челните. За тази цел закусвайте с "жива" храна: всякакви покълнали зърна или каши от зърнени култури (овесена каша, каша от елда, пшеница или ориз). 

През деня хапвайте зелена салата, телешко и пуешко - тези продукти са богати на специални ензими, които бързо възстановяват сексуалната функция.

Натуралната извара, рибата, пресния лук, чесъна, морските продукти (скариди, миди, стриди, калмари - по избор) трябва да се включат в менюто ви минимум след ден.
Ежедневно да се изяждат по 4-5 сушени сини сливи или шепа ядки.

През втората половина от деня (но не преди сън) пийте чай от джинджифил, приготвен по следната рецепта:

Необходими продукти:
0,5 л вода
1,5 с. л. настърган джинджифил
2,5 с. л. мед (или кафява захар)
2 с. л. прясноизцеден лимонов или портокалов сок
клонка мента

Начин на приготвяне:
Сложете водата да заври и прибавете настъргания джинджифил. Свалете от огъня, затворете съда с капак, добавете ментата и оставете да се запари за 5-10 минути. В този настой разтворете меда и захарта, след което прецедете. Смесете чая със сока и сте готови.

От какви храни се повишава сексуалната активност?

Витамин Е - съдържа се в нерафинираното слънчогледово олио и зехтина, бадемите, всякакви покълнали зърна, авокадо, семки.
Цинк - в пълнозърнестия хляб, всички видове миди и морски продукти, нешлифован ориз, нетлъсто говеждо, пуешко, зелени листни зеленчуци.
Селен - постно месо, риба, извара, ядки, овесена каша.
Линолова и линоленова киселини - грах, нерафинирано растително олио
Манган - спанак, пшеница, елда, овесена каша.
Фитонциди - лук, чесън.
Витамин С в големи количества - цитруси, ягоди, касис, киви.
Всички видове подправки, включително лютите чушки, не съдържат важни за сексуалната функция вещества, но притежават силно възбуждащо действие, което се дължи на вкуса и аромата им.

Да развенчаем митовете за афродизиаците

Такъв продукт, който да работи като виагра, няма! За да се извлече максимална полза от афродизиаците, те трябва да се употребяват редовно и в комбинация едни с други.

И така, какво ни предлагат народните рецепти за любов и как те влияят върху сексуалната активност?
Мит 1: Ако изпиете на един дъх кутия кондензирано мляко, ерекцията ще настъпи незабавно. Какво се случва в действителност? Отговорът: рязко се повишава нивото на захар в кръвта, което наистина би могло да ви окуражи. Но колкото бързо се е повишило това ниво, толкова рязко и спада, при това с непредвидими последици: учестено сърцебиене, изпотяване, световъртеж, граничещ с припадък. А за каква ерекция да говорим в припаднало състояние?
Мит 2: Умопомрачителни митове са пропити от екзотичния плод артишок. Твърди се, че той трябва да се приема често и по много??? Каква е истината? Артишокът не съдържа абсолютно нищо, което да повишава сексуалната активност. Плодът оказва възбуждащо действие на емоционално ниво, защото неговата форма напомня женски полови органи.

Важно!

Разграничавайте работата и свободното време, не пренебрегвайте почивните дни, не си взимайте работа за вкъщи, не се натоварвайте със служебни проблеми извън офиса. Болшинството работохолици са импотентни.

Източник: framar.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност