Close search

Руски лек за болни стави

Руски лек за болни стави Руски лек за болни стави Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Различните ставни заболявания са в следствие на различните промени в ставите. Едно от най-често срещаните такива е остеоартрита, който представлява структурни промени в хрущяла на ставите, които се дължат на прекалено голямо натоварване.

Chervena_detelinaДруго често срещано ставно заболяване е ревматоидния артрит. Той се развива в следствие на възпаление на хрущяла, който свързва двете стави. Възпалението може да се появи в следствие на някаква инфекция, метаболитни нарушения, травма и др. 

Каквато и да е причината за появата им, те причиняват скованост и болки в ставите, които постепенно засягат цялото тяло, пишат от bilka.info.

За да не се стига до това и други тежки последици, можете да се доверите на една руска рецепта с…водка, разбира се. Само трябва да си направите тинктура с нея и с детелина. Напълнете половин литрова бутилка с червена детелина и отгоре залейте с водка. Шишето трябва да се напълни догоре и да се покрият цветовете.

Оставете да престои в продължение на 10 дни, след което може да направите компрес върху засегнатата област. Скоро болката ще отшуми.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност