Close search

С деца на пикник

С деца на пикник Играчки и аксесоари, предложени от онлайн магазина Kidaland.com за излета ви на открито Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Пролетта вече ни изкушава да прекарваме все повече време на открито и при всяка възможност да се измъкнем извън града - или поне в парка.

Възрастните могат да си говорят, да четат или просто да се наслаждават на пейзажа и птичите песни. Когато обаче на излета са дошли и малчугани, трябва да сме подготвени не само със сокчета и подкрепителни закуски, но и с всевъзможни идеи срещу скука.

Виж още: 10 идеи за игри на открито

Тук на помощ отново се притичва електронният магазин Kidaland.com, който този път е подбрал 12 артикула, подходящи за пикник с децата:

Маса за пикник (на снимката горе)

Намери в Kidaland за 155,60 лв.: Kidaland.com/picnic

Кошница за пикник "Маша и мечокът"

Намери в Kidaland за 24,90 лв.: Kidaland.com/koshnitza

Кошница за пикник с героите от популярното филмче "Маша и мечокът". С двоен капак и дръжка от мека пластмаса. Включва 6 чаши, 3 чинийки, 3 ножа, 3 лъжици, 1 каничка за мляко, 1 захарница, 4 сладкиша. (Вижте и кошницата за пикник с дизайн Hello Kitty.)

Топло одеяло

Намери в Kidaland за 28,99 лв.: Kidaland.com/textil

За прохладните пролетни вечери - топло и меко одеялце, в което вашето бебенце или детенце ще се сгуши и спи спокойно през цялата вечер.

Биоконструктор Magic Nuudles 

Намери в Kidaland различни модели: Kidaland.com/konstruktor - сега с подарък 3D книжка с модели и едномесечен абонамент за Kidamom.com

Magic Nuudles са революционни творчески материали, направени от царевично нишесте. Комплектът включва кубчета, пръчици и хартия. Използвайки своето въображение, децата имат неограничена възможност да създават каквото си поискат. 

Комплектът се предлага с подарък 3D книжка с модели и едномесечен абонамент за VOD платформата Kidamom.com, което включва достъп до над 600 образователни и анимационни филми и 200 GB в новата услуга "Твоят облак" - сигурно пространство за качване на любими видеа и тяхното споделяне и гледане само със семейство и приятели.  

Колело за балансиране без педали

Намери в Kidaland: Kidaland.com/kolelo (има и модел в син цвят!)

Детското колело без педали развива уменията за баланс и координация, за да може малчуганът лесно да започне да кара велосипед, когато порасне, без да използва помощни колела. Моделът Running Bike е изключително практичен за ползване повече от един сезон и в различна възраст - между две и пет години. Колелото лесно се адаптира към височината на детето само с едно завъртане на рамката.

Детска триколка Smart Trike 4 в 1

Намери в Kidaland: Kidaland.com/kolelo

Тази триколка е като количка, но много по-забавна. Лесна за каране от детето и за управление от родителя. Подходяща за деца над 10 месеца, но може да се ползва чак до петата годинка. Съдържа сваляща се телескопична дръжка за контрол, нагласяща се козирка за слънце, кош за играчки, чанта за аксесоари, Y-образен колан за безопасност, обезопасителна рамка, подвижна стъпенка, стойка за шише. 

На 10 месеца бебето може да използва стъпенките за крачетата, седейки на тапицираната седалка с висока стабилна облегалка. За дете на година и половина високата седалка може да се свали, но родителите все още бутат и управляват триколката. Бебето се радва на разходката, като развива увереност и чувство за баланс. 

Навърши ли две години, триколката се превръща в тренировъчно колело - детето започва да се учи как да върти педалите. Когато стане на три, премахнете дръжката за родителски контрол, затворете обезопасителния съединител на предното колело и оставете детето да се забавлява само. 

Палатка за игра "Дисни"

Намери в Kidaland с Мини Маус за 34,90 лв. (Kidaland.com/palatka) или с "Колите" за 35,50 лв. 

Палатката е изключително удобна и практична за игра. Можете да я използвате също у дома, в градината или на плажа. Децата могат с часове да се забавляват или просто да си почиват в нея.

Смях карти за игра

Намери в Kidaland за 7,90 лв.: Kidaland.com/karti

Осигурете часове забавления и весел кикот с комплект от 52 активни карти за цялото семейство. В кутийката ще намерите карти с животни, както и много други забавни игри, които познаваме от своето детство. 

Сапунени балони

Намери в Kidaland различни видове от 1,70 лв.: Kidaland.com/baloni

Сапунените мехури носят настроение и забавление за малки и големи. 

Топки за игра

Намери в Kidaland за 4,80 лв: Kidaland.com/topki

Федербал

Намери в Kidaland за 9,90 лв.: Kidaland.com/badminton

Забавление за цялото семейство. Комплектът включва две хилки с дължина 65 см и перце за игра.

Жилетка за плуване

Намери в Kidaland за 7,90 лв.: Kidaland.com/jiletka

Спасителната жилетка осигурява пълна безопасност, благодарение на трите независими въздушни секции, с надуваема яка. Тя има две много удобни закопчалки, които се регулират в съответствие с възрастта и ръста на детето, а яркочервеният цвят ще ви помогне да го наблюдавате, докато се учи да плува.

Надуваема лодка

Намери в Kidaland различни размери от 45,50 лв.: Kidaland.com/lodka

С въже за дърпане и две въздушни камери с двойни клапани. Издържа до 80 кг. Препоръчва се за деца над 6 години.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност