Close search

Сок от дебелец за цялостна детоксикация на организма

Сок от дебелец за цялостна детоксикация на организма Детоксикация на организма Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Сокът от дебелец (алпийска роза) се извлича от пресните листа на растението, които могат да се изстискат както ръчно, така и чрез сокоизстисквачка. 

Сокът се приема като мощно пречистващо кръвта средство, защото е силно алкален, с което уравновесява киселинността на кръвта (ниските стойности на рН). По този начин възпрепятства развитието на ракови клетки, за които е благоприятна именно киселата среда. Колегите от framar.bg ни разкриват рецепта, чрез която с негова помощ може да постигнете обща детоксикация на организма и една добра защита от ракови заболявания.

Изстискайте пресен сок от дебелец, като предварително измиете листата на растението. Приемайте от него 3 пъти на ден по 1 супена лъжица половин час преди ядене. Правете тази процедура в рамките на поне 10 дни.

В течение на целия лечебен курс пийте комбинирана отвара от следните билки: жълт и червен кантарион, пелин, мента, ранилист, невен, синя тинтява, бял равнец и коприва.

Смесете по 50 грама от всички билки. Вземете 2 супени лъжици от общата смес и ги залейте с 1/2 литър кипяща вода. Сварете ги за 5 минути и прецедете. Пийте от отварата 3 пъти на ден по 100 милилитра 20 минути преди ядене.

Подсилвайте лечебното й действие, като към всяка чаша чай добавяте по 10 капки тинктура от златен корен.

Забележка: Ако страдате от високо кръвно налягане, не е препоръчително да прибавяте тези капки.

Снимка: bg.wikipedia.org/Mateusza

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност