Close search

Свежест и екзотика в пролетното меню на FPI Restaurants

Свежест и екзотика в пролетното меню на FPI Restaurants Ресторантите от веригата FPI Hotels & Resorts посрещат дългоочакваната пролет с нови и интересни предложения и специални градински менюта Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Ресторантите от веригата FPI Hotels & Resorts посрещат дългоочакваната пролет с нови и интересни предложения и специални градински менюта. 

Шеф Христо Пенчев от Модерато Ресторант и Бар, шеф Петър Цветански от Ресторант Кристъл Палас и шеф Ивайло Рангелов от Хотел Арена ди Сердика изненадват със свежест и екзотика в едни от най-уютните и красиви градини в Столицата. Всяка една от тях допринася със специфичната си атмосфера за доброто настроение и приятното прекарване на всеки, решил да опита прекрасни ястия на открито.

Градината на ресторант Модерато, предлагаща първокласна кухня, бързо и професионално обслужването, богата винената листа, с добро разположение в уютен квартал, е подходяща за всякакви поводи и събития.

В изисканата градина на ресторант Кристъл Палас пък може да се насладите на уют и спокойствие, заедно с качествена и вкусна храна, богат избор от напитки и дискретност в обслужването. 

А градина „La Tribuna” в хотел Арена ди Сердика предлага едно мечтано бягство в центъра на София със своята тиха, спокойна и неповторима обстановка, съчетана с изискана кухня.

Не само невероятната атмосфера и добрата локация на градините доставят удоволствие на сетивата на посетителите, но и прекрасните и богати ястия, приготвени от главните готвачи. Добре подбраните и пресни продукти са само една от есенциите на свежото пролетно меню. Тънкостите на умелото приготвяне на всяко едно блюдо, макар и скрити от външни погледи, са в основата на прекрасния вкус, който може да бъде не само интересен, но и екзотичен. 

Вложените професионализъм и позитивни чувства във всяка една хапка от менюто са поредното доказателство за незабравими изживявания в красивите градини на ресторантите от веригата FPI Hotels & Resorts.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност