Close search

Tefal представя първият в света температурен индикатор върху керамично покритие

Tefal представя първият в света температурен индикатор върху керамично покритие Tefal представя първият в света температурен индикатор върху керамично покритие Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Очакванията на потребителите еволюират. Търсят се кухненски принадлежности, съобразени с начина на готвене – независимо дали потребителите готвят всеки ден или понякога. Tefal® има за цел да помогне на клиентите си с гениални продукти, осигуряващи здравословна и балансирана храна и гарантирани резултати. В допълнение към гамата си от продукти с незалепващо покритие, Tefal® представя Ceramic Control – първата гама съдове за готвене с керамично покритие с изключителния индикатор за температура Thermo-Spot®. 

Благодарение на уникалното си, ултра устойчиво керамично покритие, новата гама приготвя храната ви с прецизен контрол за превъзходни гурме ястия!

Основавайки се на френския си опит, Tefal® представя уникален и модерен набор продукти. Ceramic Control се предлага в две версии – едната е подходяща за всички котлони, в т.ч. индукционни, докато другата не е пригодена за последните. Продуктите са сертифицирани като екологични и за тях се гарантира, че не съдържат перфлуорооктанова киселина (ПФОК) и кадмий.

Изключителен индикатор за температура:
За перфектно готвене, Tefal® оборудва новата си гама с иновативната Thermo-Spot технология, която ви показва кога да започнете да готвите и запазва всички вкусове и аромати на ястията ви.

Уникално, издръжливо и лесно за почистване покритие: 
Състоящо се от два слоя и защитено от пет патента, това изключително покритие няма да се надраска и по него няма да се появят петна. Можете дори да използвате метални бъркалки и шпатули директно в тигана.

Модерен, ергономичен дизайн: 
Типичният за Tefal® ярък цвят ще привлече погледите на готвачите, докато лъскавата бакелитена дръжка е лесна и удобна за хващане.

Гамата съдове за готвене Ceramic Control е посветена на гурме кухнята, изпълнена с аромати и използваща максимално всяка съставка. Гамата запечатва идеално меса, придава хрупкав златист завършек на зеленчуците и приготвя сосове с изключителен вкус.

TEFAL® – изобретателност за дома
Вече повече от 50 години Tefal® помага на потребителите с оригинални продукти за здравословно и балансирано готвене и гарантирани резултати. От кухненски съдове до уреди за готвене и гладене, Tefal® предлага иновативни и находчиви решения, които ще ползвате с удоволствие всеки ден.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност