Close search

Започва новият сезон на "Черешката на тортата"

Започва новият сезон на "Черешката на тортата" Започва новият сезон на "Черешката на тортата" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

От 01 октомври в ефира на Нова ТВ започва голямото готвене. Точно това е денят, в който шеф Иван Манчев ще даде старт на кулинарното риалити "Черешката на тортата – ти си звездата". Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 ч. и както винаги, ще предлага на зрителите вълнуваща среща с кулинарията, видяна през погледа на участници от цяла България.

Още в първите епизоди зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на трогателни истории и неочаквани изненади. Някои от участниците ще разкрият защо кулинарията за тях е спасение, други ще ни посрещнат с песен, а трети буквално ще ни хвърлят на дълбокото с екстремно гмуркане. Преди всичко това обаче всички те ще сътворят чудеса в кухнята – ще заложат на специалитети от непалската и арабска кухня, ще стигнат до Аркутино и село Богдан и дори ще ни посрещнат с трактор, люта домашна ракия, домат и сол. Разходка с тир, разходка с лодка и заря на плажа са само част от останалите изненади, с които любителите кулинари ще се опитат да впечатлят своите гости, шеф Манчев и зрителите пред екрана.

Какво още са подготвили първите участници, с какво ще блеснат в кухнята и кои ще бъдат първите кулинарни звезди на сезона, ще разберем от 01 октомври.

Източник и снимка: tvtv.bg

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност