Close search

Здравословна отвара от червено цвекло пречиства тялото за 4 дни

Здравословна отвара от червено цвекло пречиства тялото за 4 дни Здравословна отвара от червено цвекло пречиства тялото за 4 дни Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

За здравословните ползи от червеното цвекло сме писали неведнъж. Полезният корен се използва в народната медицина от векове и се справя успешно с редица заболявания.

Ако напоследък имате усещане, че организмът ви се нуждае от цялостно пречистване, можете да си приготвите здравословна отвара от червено цвекло.

Измийте 1 кг червено цвекло, обелете го и веднага добавете 3 литра вода. Нека се свари на тих огън за 2 часа. Извадете корените от зеленчуковия бульон и ги нарежете на парченца. Върнете ги в бульона и cherveno cvekloизчакайте да се сварят още 20-ина минути.

Прецедете получената червена течност в голям съд и я разделете на 4. Препоръчително е да съхранявате отварата в стъклен съд. Чаят от цвекло трябва да се приеме за 4 дни. През деня консумирайте от чая през 3-4 часа.

Отварата от червено цвекло избистря тена, пречиства черния дроб, помага да се изхвърлят всички вредни вещества от организма.

Напълно достатъчно е да направите по едно такова пречистване на година, за да сте в добра форма и за да се радвате на висок имунитет, пише още prekrasna.bg.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност