Close search
Радостин Кирязов

Радостин Кирязов

Chef Радостин Кирязов е роден в гр.Варна. Работил е 9 години в Италия и е завършил “La scuola pizzaiolli italiana”, което е най-престижното учебно заведение в Италия, в сферата на производството на пица и домашно приготвен хляб. Носител е на редица престижни награди, сред които шесто място за пица презентация на Световно първенство през 2009 г., трето място на Европейско първенство през 2011 г., осмо място за пица Класика на Световно първенство през 2011 г.,част от журито на Световното първенство в Салсомаджоре Терме през 2012 г., той е и собственик на две от най-добрите заведения за италианска кухня в България - ресторант "Osteria da Rado" в гр. София и ресторант "Pizza Rado" в гр. Варна.

Гризини
5.0
Общо Време: 25 мин.
Ниво: професионално
Пица „Примавера”
5.0
Общо Време: 12 ч. 20 мин.
Ниво: професионално
Паста „Фрути ди Маре”
5.0
Общо Време: 50 мин.
Ниво: професионално
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK