Close search
proletni-recepti

При настъпването на пролетта всичко се раззеленява. Всичко зелено е полезно за организма. Пролетните зеленчуци осигуряват някои от най-високите нива на витамин К, желязо и фитонутриенти, които предпазват организма от хронични заболявания. Заповядайте на курса ни за Пролетни рецепти, където ще ви покажем как да готвим вкусни и полезни ястия през пролетта. На курса ще приготвим:

  1. Свежа салата с пролетни зеленчуци, джинджифил и лайм
  2. Печена агнешка плешка върху задушен спанак, аспержи и артишок
  3. Бисквитена торта с шоколад, маскарпоне и плодове

Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.

Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.

Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.

Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.

Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.

Партньори на курса са:

Адрес на провеждане

Курсовете се провеждат в професионално оборудваната кухня на Арена Ди Сердика Резиденс Хотел - Ресторант Ла Тераса.

Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
fpi-hotel

Кулинарни курсове

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност