При настъпването на пролетта всичко се раззеленява. Всичко зелено е полезно за организма. Пролетните зеленчуци осигуряват някои от най-високите нива на витамин К, желязо и фитонутриенти, които предпазват организма от хронични заболявания. Заповядайте на курса ни за Пролетни рецепти, където ще ви покажем как да готвим вкусни и полезни ястия през пролетта. На курса ще приготвим:
- Свежа салата с пролетни зеленчуци, джинджифил и лайм
- Печена агнешка плешка върху задушен спанак, аспержи и артишок
- Бисквитена торта с шоколад, маскарпоне и плодове
Всеки от курсистите получава грамота за изкаран курc, както и подаръчен комплект, осигурен от Алта България и Bonduelle.
Всички курсове се провеждат при минимум 5 участника. Максималният брой участници в един курс е 8.
Ако сте възпрепятствани да посетите курса и ни уведомите до 7 дена преди началото му, заплатената сума ще бъде възстановена.
Ако се откажете 7 или по-малко дена преди началото на курса, заплатената сума няма да бъде възстановена.
Правото за посещение на курса може да бъде отстъпено на друг човек.
Партньори на курса са:
Адрес на провеждане
Арена Ди Сердика Резиденс Хотел
ул. Будапеща 2, София
Кулинарни курсове