Close search

Агнешка чорба

0.0
от общо 125 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Агнешка чорба photo-credit Вкусна агнешка чорба

Продукти

Начин на приготвяне

1. Сваряваме место, обезкостяваме го и прецеждаме бульона.

2. Загряваме олиото в тиган, задушаваме ситно нарязания лук и останалите зеленчуци. Добавяме бульона и късчетата месо. Оставяме да ври около 20 мин. Добавяме ориза и овкусяваме с подправките.

3. След като оризът се свари, добавяме нарязания и обелен домат. Оставяме да ври около 5 мин. и застройваме с яйцето.

4. Сервираме с пресен джоджен.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK