Kulinaria.bg

Агнешка супа

5.0
от общо 2 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Видяна: 6862
Агнешка супа photo-credit Апетитна и вкусна агнешка супа

Продукти

100 г съдържат:

  • 180 калории
  • 9 г мазнини
  • 7 г протеини
  • 7 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. В тенджера, слагаме на огъня да се задушават заедно с маслото, изчистените, измити и ситно нарязани магданоз и зелен лук. 
  2. Брашното запържваме леко и го заливаме с гореща  вода. 
  3. Прибавяме нарязаното на дребни парчета агнешко месо, посоляваме и варим до омекването на месото.
  4. Прибавяме ориза и варим още 15 минути. 
  5. Отстраняваме от огъня и застройваме с киселото мляко и яйцето.


0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook