Close search

Агнешки хапки с мед и гъби

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч.
Ниво: средно
Порции: 4

Агнешки хапки с мед и гъби photo-credit Сочни агнешки хапки

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме агнешкото месо на парчета. Овалваме го добре със ситно нарязаната чушка, нарязаните гъби, меда, соевия сос, черен пипер и сол на вкус. 
  2. Поставяме в купа и я затваряме за 3-4 часа да се маринова. 
  3. Слагаме месото в намазнена тава или йенска форма, и печем на 180 градуса, около 60 минути.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK