Агнешко с магданоз

Продукти

  • 1 ч.ч. бульон
    агнешки
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 4 с.л. олио
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1 ч.ч. домати
  • 2 връзки магданоз
  • 2 връзки пресен лук
  • 1 кг. агнешко месо
  • сол
    на вкус
  • 1 с.л. брашно

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме агнешкото на порции, посоляваме го и го сваряваме. 
  2. Задушаваме нарязания лук и магданоз в мазнината. Добавяме червеният пипер и задушаваме още 5 минути. Добавяме доматите.
  3. Оставяме ястието да ври на тих огън 15-20 минути, след което добавяме месото, бульона и брашното. Къкри още 15 минути и преди да го свалим от огъня, го поръсваме с черен пипер.
  4. Ястието сервираме горещо.