Close search

Ароматен телешки стек

5.0
от общо 126 глас
Време: 24 ч. и 30 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Ароматен телешки стек photo-credit Ароматен телешки стек

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме месото. 
  2. В купа смесваме всички подправки за марината и разбъркваме. 
  3. Слагаме месото в марината и завиваме с фолио. 
  4. Мариноваме колкото се може по-дълго, най-добре 24 часа. Добре е да го обръщаме често, за да се маринова еднакво от двете страни. 
  5. Изваждаме и изпичаме във фурна (докато месото омекне хубаво). 
  6. След като извадим месото от фурната го нарязваме и сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK