Close search

Баница с кайма

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Баница с кайма photo-credit Сочна баница с кайма

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука и морковите на ситно. 
  2. В тенджера загряваме 2 с.л. от олиото и добавяме нарязаните лук и моркови. Разбъркваме и овкусяваме с джоджен и чубрица на вкус. Добавяме каймата и разбъркваме добре, докато се поизпържи леко. 
  3. Върху всеки две от корите поставяме от плънката и навиваме на руло в предварително намаслена с останалата 1 с.л. олио. 
  4. Поръсваме с парчета масло и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, до готовност (около 45 минути).

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK