Close search

Бъркани яйца с домати и лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Бъркани яйца с домати и лук photo-credit Сочни бъркани яйца с домати и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изпържваме яйцата в сгорещен с маслото и солта тиган, като ги бъркаме от време на време. 
  2. Нарязваме лука и доматите. 
  3. В купа или подходяща чиния поставяме яйцата и добавяме доматите и лука. 
  4. Разбъркваме добре и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK