Close search

Бърза солена палачинкова торта

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Бърза солена палачинкова торта photo-credit Бърза и лесна палачинкова торта

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Слагаме последователно яйцата, брашното и млякото в една купа, и разбиваме до получаването на гладка каша. 
  2. Нагорещяваме тигана и го намазваме с маслото. Разливаме малка част от кашата (в зависимост от желаната дебелина на палачинките) и пържим.
  3. След като са готови палачинките започваме с нареждането на тортата. 
  4. Върху всяка палачинка мажем лютеница и нареждаме част от продуктите, после майонеза и нареждаме част от продуктите. И така докато свършат продуктите. Накрая завършваме с палачинка
  5. Наредената торта, поръсваме със зеленчуци по избор. По желание, може да намажем с малко майонеза. 
  6. Изстудяваме и сервираме. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK