Close search

Бирени наденички с масло и див чесън

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Бирени наденички с масло и див чесън photo-credit Бирени наденички с масло и див чесън

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа смесваме маслото и олито, разбъркваме ги добре. 
  2. Нарязваме наденичките на две и им правим леки разрези отгоре. Намазваме ги с маслената смес и ги поставяме в тавичка. 
  3. Изпичаме ги, изваждаме ги от фурната и ги поръсваме със ситно нарязаният див чесън. 
  4. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK