Close search

Боб със свински джолан

3.7
от общо 128 гласа
Време: 70
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Боб със свински джолан photo-credit Вкусен боб със свински джолан.

Начин на приготвяне

1. Накисваме боба за поне 4-5 часа. Сменяме водата и го измиваме добре. Нарязваме лук на дребно, обелваме и нарязваме на ситно моркова.

2. По възможност използваме тенджера под налягане. Слагаме боба, лука, моркова, подправките и олиото.

3. Измиваме и нарязваме на парчета свинския джолан. Слагаме го в тенджерата. Доливаме 1.5 л гореща вода и варим около 50-60 мин.

4. Сервираме ястието и го поръсваме допълнително с джоджен.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK