Close search

Бонбони "Рафаело" с рикота и мед

5.0
от общо 126 глас
Време: 140
Ниво: лесно
Порции: 30
Сервирай с 5 Кафе

Бонбони "Рафаело" с рикота и мед photo-credit Вкусни и здравословни бонбони "Рафаело"

Продукти

Начин на приготвяне

1. Разтапяме маслото на слаб огън, сваляме от котлона и добавяме медът.

2. Изчакваме да се охлади и добавяме рикотата и кокосовите стърготини. Слагаме в хладилник за около 2 часа, за да стегне.

3. С малка лъжичка загребваме и оформяме топчета, като в центъра на всяко слагаме цял белен бадем. Овалваме бонбоните в останалите кокосови стърготини.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK