Close search

Бургер с боб и овесени ядки

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Бургер с боб и овесени ядки photo-credit Вкусен постен бургер

Продукти

Начин на приготвяне

1. Накисваме боба от предишната вечер. Изхвърляме водата, измиваме го и сваряваме докато омекне добре.

2. Задушаваме настъргания лук, морков и подправки с олио и малко вода. Пасираме боба и останалите зеленчуци и добавяме горчицата, кетчупа, соевия сос и овесените ядки. Оформяме бургери от получилото се тесто.

3. Печем на фурна, използваме хартия за печене. Гарнираме ги по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK