Close search

Бутер банички с ябълки и канела

4.0
от общо 127 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 5

Бутер банички с ябълки и канела photo-credit Бутер банички с ябълки и канела

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разточваме бутер тестото съвсем леко. 
  2. Нарязваме ябълките на средно едри кубчета и заедно със захарта и канелата ги разпределяме равномерно върху тестото. 
  3. Навиваме на руло и разрязваме по дължина през 5-6 сантиметра. 
  4. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 15-20 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK