Close search

Бутер кроасанчета с кренвирши

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Бутер кроасанчета с кренвирши photo-credit Бутерки с кренвирши

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници. 
  2. В основата на всеки слагаме по парче масло и кренвирш, и завиваме на руло. 
  3. Оформените кроасанчета нареждаме в тава, застлана с хартия за печене. 
  4. Разбиваме яйцето и намазваме кроасанчетата
  5. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, до лек златист цвят.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK