Close search

Бутер кроасани със сирене, масло и сусам

5.0
от общо 126 глас
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Бутер кроасани със сирене, масло и сусам photo-credit Бутер кроасани с масло и сусам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
  2. В основата на всеки слагаме по малко парче масло и сирене, и завиваме на руло.
  3. Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене. 
  4. Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните, отгоре ги поръсваме със сусам. 
  5. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK