Close search

Бял сос за телешко месо

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Бял сос за телешко месо photo-credit Ароматен бял сос за телешко месо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Запържваме една супена лъжица брашно в загрят тиган. 
  2. Добавяме телешкия бульон и разбъркваме, докато не се получи еднородна смес.
  3. В отделен съд разбъркваме жълтъка, малка част от соса и маслото.
  4. Получената смес изсипваме в тигана със соса и разбъркваме още 2-3 минути.
  5. Добавяме сол на вкус и сервираме соса към основното ястие.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK