Бял сос за телешко месо
Начин на приготвяне
- Запържваме една супена лъжица брашно в загрят тиган.
- Добавяме телешкия бульон и разбъркваме, докато не се получи еднородна смес.
- В отделен съд разбъркваме жълтъка, малка част от соса и маслото.
- Получената смес изсипваме в тигана със соса и разбъркваме още 2-3 минути.
- Добавяме сол на вкус и сервираме соса към основното ястие.
Португалска зелена супа
Сваряваме картофите в бульона докато омекнат.Отстраняваме жилката на зелевите листа и нарязваме на тъ...
Заешко с картофи
Почистваме заека, измиваме го и го накисваме във вода за 2 часа. В сгорещена мазнина запържваме по 10...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook