Close search

Бяла риба с бяло вино в бекон

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 2

Бяла риба с бяло вино в бекон photo-credit Ароматна бяла риба в бекон

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Рибата се нарязва на широки парчета.
  2. Посолява се със сол и черен пипер, всяко парче се завива в бекон и се забожда с клечка за зъби. 
  3. В подходяща тавичка се загрява олиото. Чесънът се запържва леко, прибавят се ролцата. 
  4. Налива се виното, поръсва се с магданоза и се пече във фурната на 250 градуса около 30 минути. 
  5. Сервира се с гарнитура по избор.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK