Close search

Бяла риба с печени домати и лук

5.0
от общо 127 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Бяла риба с печени домати и лук photo-credit Вкусна бяла риба с печени домати и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и посоляваме рибата.
  2. Добавяме малко черен пипер, намазваме я с малко от маслото и я изпържваме в сгорещен тиган от двете страни.
  3. Почистваме и нарязваме лука и доматите.
  4. Прибавяме им сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме. 
  5. Поставяме ги в тавичка. Добавяме останалото масло и малко вода и печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 35-40 минути.
  6. След като ги извадим от фурната добавяме почистеният и нарязан магданоз. Разбъркваме.
  7. Поставяме рибата в чиния и добавяме печените зеленчуци. Сервираме. 
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK