Close search

Чампурадо

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Чампурадо photo-credit Чампурадо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В голяма тенджера кипнете водата с двете пръчки канела и анасона. 
  2. Остранете тенджерата от котлона, сложете капака и оставете вътре канелата и анасона за 10 минути. През това време смесете брашното, млякото, шоколада и захарта. 
  3. Извадете анасона и канелата, и върнете тенджерата на котлона, включете на слаб огън. 
  4. Добавете сместа като непрекъснато разбърквате. 
  5. Чампурадото е готово, когато шоколадът се разтопи напълно. 
  6. Разбъркайте и сервирайте.
Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK