Close search

Червен сладкиш

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 12

Червен сладкиш photo-credit Вкусен червен сладкиш

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата със захарта. 
  2. След това прибавяме киселото мляко, в което сме разтворили содата и е шупнала, олиото, боята, брашното и ванилиите, като разбъркваме непрекъснато. 
  3. Разбиваме много добре, до получаването на хомогенна смес и изсипваме в намаслена с олио и посипана с брашно тава.
  4. Печем в предварителна загрята на 200 градуса фурна, около 30-35 минути.

Съвет:

По желание, след като сладкиша леко поизстине може да го гарнираме с бита сметана.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK