Close search

Чийзкейк с горски ягоди

5.0
от общо 126 глас
Време: 105 мин.
Ниво: средно
Порции: 8

Чийзкейк с горски ягоди photo-credit ВКусен чийзкейк с горски ягоди

Начин на приготвяне

  1. За блата: разтопяваме масло, към което добавяме натрошените в блендер бисквити. Размесваме добре и сипваме във форма върху хартия за печене. Поставяме в хладилник за около час, да се изстуди. 
  2. За крема: с миксер разбиваме сирената, добавяме яйцата и захарта. Разбъркваме до хомогенна смес. 
  3. Изсипваме получения крем върху блата и запичаме в предварително загрята на 180 градуса фурна, около 15 минути.
  4. За гарниране: Почистваме и измиваме ягодите. Поставяме ги в купа и ги разбъркваме заедно със захарния сироп. 
  5. Върху вече изпечения блат, изсипваме плодовете. Поставяме в хладилник да се изстуди добре за около час.
  6. Сервираме.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK