Close search

Домашен хамбургер

3.7
от общо 128 гласа
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Домашен хамбургер photo-credit Вкусен домашен хамбургер

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разрязваме питката на две и я запичаме леко във фурна или на скара.
  2. Взимаме едната част от хлебчето и слагаме накъсаните листа маруля, горчицата, кюфтето, кашкавала, яйцето и накрая кетчупа.
  3. "Затваряме" сандвича като поставим другата половина отгоре.
  4. Сервираме със салата по избор.
Още от : сандвичи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK