Close search

Домашна горчица

5.0
от общо 126 глас
Време: 24 ч. и 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Домашна горчица photo-credit Рецепта за домашна горчица

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смиламе синапа. 
  2. Добавяме кърито и куркумата. 
  3. Разбъркваме добре и добавяме оцета. Отново разбъркваме добре и покриваме съда с фолио. 
  4. Поставяме в хладилник за 24 часа. 
  5. След това добавяме олиото, водата, меда и солта. 
  6. Разбъркваме много добре и поставяме в съд с капак, да престои няколко дни на топло (2-3 дни). 
  7. След това горчицата е готова.

* От тези продукти се получава около 250 г горчица. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK